Beste fans van de Kinder Musical Academie,

Welkom terug!
Wij hopen dat het met iedereen goed gaat! Wij zijn gelukkig gezond uit de lockdown gekomen en wij hopen van jullie hetzelfde! Na de moeilijke periode waar we noodgedwongen thuis moesten zitten, zijn wij vol goede moed bezig met een doorstart van de Kinder Musical Academie. Dat betekent dat er een proefles is voor alle kinderen die staan te popelen om weer te beginnen met acteren, zingen en dansen, en wel op WOENSDAG 19 AUGUSTUS VAN 14.30 TOT 16.30!

Nieuwe naam
Vanaf nu zullen we “Musical Academie Amstelveen” heten. Wij geven namelijk nu ook les aan jongeren van 13-18 jaar. Deze lessen zullen ook op woensdag zijn, van 16.30-18.00 in de Schakel. Volg een proefles op woensdag 19 augustus!

Nieuwe docenten
Op dit moment zijn wij in een vergaande fase van het aannemen van nieuwe docenten. Irene zal geen lessen meer geven maar wel op de achtergrond aanwezig zijn. De nieuwe docenten zullen zich binnenkort aan u voorstellen!

Uiteraard gelden dezelfde regels van het RIVM. Veiligheid en transparantie zijn in deze tijd belangrijk. Zie voor het coronaprotocol het nieuwsbericht op de volgende pagina.

Aanmelding
Op dit moment zijn wij alles aan het organiseren en om zeker te zijn van een plekje, is de aanmeldperiode vandaag officieel van start gegaan! De deelnemers aan het vorige cursusjaar (2019-2020) willen wij, ondanks dat onze kosten ook doorliepen, een korting aanbieden. Mail ons even voor meer informatie!

Dus: volg een proefles op 19 augustus in de Schakel, Keizer Karelweg 94b, Amstelveen of  meld je meteen aan voor een half jaar of heel jaar op de aanmeldpagina om verzekerd te zijn van een plekje bij de leukste musicalschool van Amstelveen! Tot ziens!