Dorien Haan is geboren op 21 maart 1980 in Goirle en is een Nederlands actrice en theaterdocent. Na de havo ging ze naar de Academie voor Theater en Dans (voorheen Theateracademie). Ze is zowel op televisie als in theater te zien en speelde al in tal van series en films als Flikken Maastricht, Rozengeur en Wodka Lime, het Klokhuis, het cabaretprogramma de Vliegende Panters, Gebak van Krul en in de Super de Boer-reclames.

Dorien is tevens een ervaren docente en moeder van twee kinderen. Wij zijn blij met Dorien als docent bij de Kinder Musical Academie!

Lees meer over Dorien op haar website: www.dorienhaan.nl

Meld u alstublieft aan via het aanmeldformulier

Lieve mensen,
De les van vorige week is goed bevallen, iedereen was enthousiast!
Echter, als iedereen zich pas aanmeldt op het moment dat we “zeker doorgaan”, dan lukt het niet! Het is andersom: pas als er voldoende officiële aanmeldingen zijn, gaan we door. Als alle enthousiaste mensen zich nu aanmelden, dan kunnen we definitief gaan starten!
Aanmelden kan tot en met 21 september en dat kan hier!
De lessen zullen doorgaan VANAF 22 SEPTEMBER, MITS WIJ EEN MINIMUM aantal OFFICIËLE aanmeldingen ontvangen. Dat betekent dat er vandaag (15 september) géén les is. Wij blijven anders proeflessen geven aan dezelfde kinderen zonder dat ze zich echt aanmelden. Meld u aan en help ons door deze coronatijd te komen! U hoeft uiteraard niet te betalen als de lessen niet beginnen.
Op 21 september laten wij u weten of we doorgaan of niet.
Mocht u nog vragen hebben, MAIL ONS GERUST op info@musicalacademieamstelveen.nl.

 

Alle klassen “productieklassen”

Musicalles zonder een echte rol is geen musicalles! Daarom hebben alle deelnemers bij ons een rol en is elke groep een zgn. “productieklas”! Wij vinden dit eigenlijk heel vanzelfsprekend. En… we zorgen voor twee voorstellingen per jaar, met kerst en aan het einde van de jaarcursus.

Gegarandeerde lessen en voorstellingen

Gelukkig hebben wij de hele tijd in ons leslokaal les kunnen geven! We zullen dat ook doen zolang de scholen open blijven. De voorstelling zal in december online plaatsvinden. Meer onder NIEUWS en bij ons CORONAPROTOCOL.

JESSE IN DE STUDIO

De Kinder Musical Academie heeft een zangstudio. Jesse mocht hier een lied opnemen, omdat hij zo mooi zingt. Kippenvel!

Kijk en luister naar de jongste groep!