Nikki Louise van Rossum: zang. toneel en dans

Nikki van Rossum is 28 jaar en geboren en getogen in Amstelveen. Na haar VWO studeerde ze aan de Frank Sanders Akademie voor Muziek- en Musicaltheater, waar ze in 2015 haar diploma haalde. Sindsdien speelde ze in verschillende musicals, verscheen op de musicalcruise met o.a. Stanley Bursleson en Pia Douwes en richtte het Jongemakerscollectief op – een theaterproductiebedrijf dat voorstellingen, muziek en film maakt met ambitieuze jonge talenten.
Momenteel geeft ze les aan de Frank Sanders Akademie, is druk bezig met muziek schrijven en speelt haar voorstelling “Het Goed Nieuws Journaal” in het Tapastheater in Amsterdam.

“Mijn passie voor theater ligt in het vertellen van verhalen. Juist door zang, dans en spel te combineren kun je je fantasie maximaal gebruiken en geweldige verhalen vertellen. Ik ben enthousiast, creatief en heb ontzettend veel doorzettingsvermogen om iets geweldigs op de planken te zetten – met kinderen en jeugd die ervan genieten om te spelen, zingen en dansen!”

Wil jij ook les in zang, dans en spel van professionele musicalacteurs en heb je zin om twee keer per jaar mee te spelen in een prachtig concert of echte musical? Schrijf je dan nu in voor een proefles en kom meedoen! Vanaf dit jaar werken we in twee leeftijdsgroepen: Kinderen van 7 tot 13 jaar en Jeugd van 13 tot 18 jaar! Zo is er ruimte voor veel persoonlijke begeleiding voor elke leerling en weet je zeker dat je kunt stralen, leren en spelen met leeftijdsgenoten. Zien we je in augustus?

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en nacht
Afbeelding kan het volgende bevatten: 19 mensen, staande mensen, schoenen en nacht