Paul Rooyackers studeerde aan de Amsterdamse theaterschool, ontwikkelde zich in de vakken dans en theater en gaf vele jaren les op diverse dans- en theateracademies waaronder ARTEZ, HKU en CODARTS (Conservatorium van Rotterdam).

Hij schreef 36 boeken die worden uitgegeven in 15 landen, maakte theatrale kaartspellen en werkte voor verschillende omroepen, voor verschillende TV programma’s en radiozenders. Vele jaren regisseert hij al theaterstukken voor zowel kinderen als voor professionals. Paul Rooyackers heeft derhalve een jarenlange ervaring met kinderverhalen en opvoeringen op talloze scholen en we zijn erg blij dat hij onze jonge spelers de kunst van het toneelspelen en expressie bijbrengt. Paul is ondanks zijn enorme vak-ervaring een bescheiden, maar ook plezierige regisseur die zowel oud als jong op een professionele, grappige, gedreven, maar altijd kalme, geduldige en vooral prettige manier regisseert.

Dit jaar zal Paul zijn medewerking verlenen aan de regie van de musical “Harry Potter”. Lees hier meer over deze prachtige musical, die wij dit jaar in reprise laten gaan!