Geachte ouders,

In deze spannende tijden is het fijn, dat we in onze ruime zalen weer enthousiast kunnen toneelspelen, zingen en dansen! Wij willen u graag laten weten dat de gezondheid en veiligheid van de leerlingen en onze dierbaren ons zeer aan het hart gaat.

Daarom is er, in samenspraak met de docenten en in navolging van de maatregelen van het RIVM, een protocol vastgelegd wat wij u vriendelijk vragen na te leven.

  • Leerlingen met één of meerdere verkoudheidssymptomen, zoals een verstopte of loopneus, niezen, hoesten, koorts, niet lekker zijn, of keelpijn, kunnen de les niet bijwonen.
  • Leerlingen, die in contact zijn geweest met iemand die besmet is met corona, kunnen de les niet bijwonen.
  • Leerlingen, die recent in een land op vakantie zijn geweest, waar een negatief reisadvies geldt, moeten twee weken wachten voordat zij weer deel kunnen nemen aan de lessen en kunnen de lessen tijdens die twee weken dus niet bijwonen.
  • De leerlingen betreden zonder ouders de lesruimte. Houd rekening met elkaar bij de ingang en maak ruimte voor elkaar! Het is niet toegestaan om mee te lopen naar binnen. De lessen zijn zonder ouders. 

In de les gelden de volgende regels:

  • Er mag niet gegeten worden in de les, in de pauze iets drinken mag wel
  • We proberen niet aan de mond, neus of ogen komen

Ik vertrouw erop, dat we met elkaar deze regels, die belangrijk zijn voor onze gezondheid en onze ouders, grootouders et cetera, met ernst zullen naleven.

ONLINE DOORGANG MUSICALLESSEN TIJDENS LOCKDOWN

Tijdens een eventuele lockdown zullen wij de lessen online voortgang laten vinden. Er zal dus geen les gemist hoeven worden. U zult duidelijke uitleg krijgen over hoe dit in zijn werk gaat, het is niet ingewikkeld. 

De lessen worden als vanouds in ons lesgebouw gegeven. Hierbij worden bovenstaande coronamaatregelen natuurlijk opgevolgd. Wij willen iedereen dringend vragen, zich hier TE ALLEN TIJDE aan te houden.

Onze school is kleinschalig, maar we hebben de beschikking over ruime zalen. Dat betekent dat de groep klein is en dat we, mocht de overheid dat ook van jonge mensen verwachten, altijd voldoende afstand kunnen houden. Momenteel is dat niet nodig, maar houden we met de oudste groep (13-18 jaar) wel afstand in de zin dat we elkaar proberen niet aan te raken.

De zaal heeft een aantal dubbele openslaande deuren èn een ventilatiesysteem. De deuren houden we altijd geopend, vooralsnog óók wanneer de herfst in aantocht is. De verwarming houden we natuurlijk aan. Met deze vele deuren die uitkijken op onze afgeschermde tuin, kunnen we te allen tijde veel schone lucht garanderen, het zal niet te koud worden door de verwarming, die op het ventilatiekanaal aangesloten is en ook schone lucht van buitenaf toevoert. We zijn erg blij dat we met deze locatie een veilige omgeving kunnen garanderen.

Leerlingen houden altijd 1,5 meter afstand tot de docent. Ouders worden verzocht hun kinderen af te zetten bij de ingang. Houd u alstublieft afstand bij de deur zodat deze vrij blijft en houd rekening met elkaar. Niet elke risicogroep is zichtbaar, en we willen de veiligheid van een ieder zo goed mogelijk waarborgen.

Voor de voorstellingen maken we gebruik van locaties, waar het publiek op afstand kan zitten indien dit door de overheid wordt gevraagd. Wij plaatsen huishoudens bij elkaar tijdens de reservering. Deze grote ruimtes worden continu voorzien van frisse lucht.

Onze docenten houden zich uiteraard ook aan dezelfde voorschriften.

Wilt u de regels met uw kind bespreken? Dank u!
Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Vriendelijke groet,

docenten Kinder Musical Academie Amstelveen