Lieve mensen,

Het is alweer een aantal weken geleden dat de Musical Academie Amstelveen van zich liet horen. We hopen dat het met jullie allemaal goed gaat en dat iedereen gezond is!

Jammer genoeg is de lockdown nog steeds niet afgelopen en ligt het aantal besmettingen hoog. Omdat we de veiligheid van de leerlingen en hun familie belangrijk vinden, zijn de lessen nog steeds stilgelegd. 

We hopen natuurlijk nog dit cursusjaar (misschien nog in de lente of voor de zomer) de lessen weer op te pakken. We missen jullie allemaal heel erg!
Mocht het deze lente niet lukken, dan willen we zeker weer in augustus weer beginnen! We hopen dan dat iedereen is ingeënt en dat het weer mag en veilig is. 

Houd dus de site en de Facebookpagina in de gaten, zodat je als eerste op de hoogte bent van het starten van de lessen en je een plekje kunt bemachtigen bij onze school! Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan mis je geen enkel nieuwtje! Zie hiervoor het pop-up scherm en vul je naam en emailadres in. Je bent dan de eerste die het goede nieuws hoort van onze (natuurlijk feestelijke!) herstart.

Blijf veilig en gezond, en blijf dansen, zingen en acteren! Tot gauw!

Veel liefs van alle docenten van de Musical Academie Amstelveen <3