Lieve kinderen, beste ouders,

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat! We zijn alweer een week in “social distance” en tot mijn grote verdriet en teleurstelling hoorde ik dat deze periode verlengd is tot maar liefst 19 mei.

Dat betekent dat er in die tijd geen lessen gegeven kunnen worden. Ik vind het vreselijk, en ontzettend jammer, want ik mis jullie allemaal heel erg en ga dat nog meer doen de komende twee maanden.

Twee maanden is een lange tijd om niet te repeteren. In totaal zullen we tien lessen moeten missen.

Ik weet ook niet of we de voorstelling kunnen geven op deze manier, omdat we natuurlijk afhankelijk zijn van de situatie over twee maanden en de voorschriften van de regering.

Ook zal de leuke workshop Afrikaanse muziek van Julius op 22 april niet door kunnen gaan.

Het is nog steeds mijn voornemen om de voorstelling door te laten gaan, ALS dat kan. Misschien gaat de curve omlaag en is het weer veilig straks, om met elkaar te kunnen genieten van jullie liedjes en grappige musical. Mijn verzoek is dan ook: willen jullie de liedjes en teksten blijven oefenen?

Ik laat daarom voor nu de beslissingen even liggen, en kom er later op terug als er meer duidelijk is. Het is nu simpelweg nog te vroeg om te kiezen wat we gaan doen, en hoe we het gaan doen.

Ik neem later, en zodra ik overleg heb gehad met de andere docenten en Julius contact op met jullie.

In de tussentijd denk ik veel aan jullie en wens ik jullie een veilige tijd toe. Pas alsjeblieft goed op elkaar, lieve kinderen! Doe voorzichtig en dan zien we elkaar hopelijk gauw weer.

Veel liefs van een verdrietige juf die hoopt op een goede afloop en om jullie weer snel te zien! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ (speciaal voor ieder van jullie ééntje!)  

Irene